BABY CENTER & MINI BEACH CLUB a Pineda de Mar

KIDS-75-QFEM-PINEDA
Aquest estiu l’Ajuntament de Pineda de Mar ens proposa dues noves activitats dirigides als més petits i a les seves famílies. Per primer cop conflueixen en una mateixa ubicació de platja tres serveis gratuïts: el Baby Center, el Punt d’Informació Turística i els tallers educatius a la platja.


BABY CENTER

Ubicació: Platja dels Pescadors
Edats: 1 a 6 anys
Dates: 17 de juny al 17 de setembre (dilluns a diumenge)
Horari: de 10:30 a 18:30h
Preu: gratuït

El nou servei Baby Center és un espai infantil per nadons i nens i nenes fins als 6 anys. Les famílies disposen, de forma gratuïta, d’un seguit de comoditats que faciliten la seva estada a la platja: canviadors, trones, microones, nevera per deixar tàpers, rentamans, llitets i un sofà per a l’alletament. També poden deixar el cotxet mentre fan ús del servei. L’espai interior té aire condicionat i hi ha un lavabo exclusiu per als nens i nenes. Els monitors fan tallers gratuïts pels menuts cada 30 minuts, contes i manualitats en diversos idiomes (català, castellà, anglès, francès, alemany i rus). El menor ha d’estar acompanyat i supervisat en tot moment per un adult responsable.


MINI BEACH CLUB

Ubicació: Platja dels Pescadors
Edats: 4 a 12 anys
Dates: 17 de juny al 17 de setembre (de dilluns a diumenge)
Preu: gratuït

El Mini Beach Club consisteix en un seguit de tallers educatius a la platja, dirigits a nens i nenes de 4 a 12 anys. Els tallers, tots relacionats amb el mar i l’estiu, despertaran la creativitat dels més petits i  faran que interactuïn amb altres nens de manera lúdica. A més dels tallers, totes les tardes s’organitzen activitats diverses i jocs d’aigua.

Dilluns: Tallers de peixos
Dimarts: Taller platja Pineda de Mar
Dimecres: Taller de còdols marins
Dijous: Taller de papiroflexia marina
Divendres: Taller de pops i festa de l’escuma
Dissabte: Taller postal de gelats
Diumenge: Taller pinta i colorea

Font i més informació: www.pinedademar.org

0

You may also like...