Les bosses i envasos de plàstic

KIDS-75-FOLLET. Les bosses i envasos de plàstic.
Per 6Q
Hola menuts!

Un dels bitxos més perillosos que podem trobar a les nostres platges, no son els taurons ni les meduses, no!, són les bosses i envasos de plàstic que apareixen surant tot sovint a les nostres costes.

Ara, amb les vacances estiuenques, molts de nosaltres ens apropem a les platges per prendre el sol, esbargir-nos y refrescar-nos amb un bany reparador. Però al mateix temps, ens acompanyen tot tipus de embolcalls i bosses de plàstic, que moltes vegades queden “oblidades” o llençades a la sorra, embrutant així les nostres platges.

De vegades aquestes bosses i embolcalls acabaran anant a parar a l’aigua, i això suposa un fort impacte ecològic per les especies marines, que moltes vegades queden atrapades i moren irremeiablement. D’altres, com les tortugues marines que s’alimenten de meduses, es confonen i se les empassen inconscientment, condemnades així a una mort segura.

Menuts, quan aneu a la platja, mireu de recollir totes les vostres deixalles i dipositar-les a les papereres i contenidors adients que trobareu per aquesta finalitat.

A reveure menuts, gaudiu d’un bon estiu!
I recorda sempre les 3xR: Redueix, Reutilitza i Recicla.
0

You may also like...