Carbassó a la carbonara

kids-1215-recepta-CARBASSO-CARBONARA

Ingredients
  • 2 carbassons
  • 150 g de cansalada fumada
  • 3 ous
  • 2 cullerades de llet
  • 50 g de formatge parmesà
  • sal i pebre
  • oli d’oliva

Preparació

Rentem el carbassó i tallem les puntes.

Amb una mandolina o ganivet tallem tires molt fines de carbassó (com si fossin tallarines). Ho posem en un bol apte pel microones i ho cuinem a màxima potència 8 minuts. A mitja cocció parem el microones i barregem, per tal que la cocció sigui més uniforme.

Quan estiguin cuits els retirem i els escorrem bé de l’aigua de la cocció. En una paella posem la cansalada picada i la cuinem. Quan comenci a daurar-se hi afegim el carbassó i saltegem.

Baixem el foc al mínim i hi afegim els ous que prèviament haurem batut, amb la sal i el pebre i la llet. Quan l’ou ja estigui cuit, ja podem retirar del foc i servir-ho en plat amb formatge parmesà.

0

You may also like...