Centre d’Apropament a la Natura

KIDS-75-QFEM-NATURA
El Centre d’Apropament a la Natura és una entitat sense ànim de lucre que porta a terme projectes d’educació ambiental per a escoles i particulars, integració de persones amb discapacitats o en situació de risc social i conservació dels espais naturals, així com la flora i fauna autòctons. Tot gràcies a l’equip de voluntaris i professionals compromesos amb la dinàmica del centre.

Al CAN tindreu la possibilitat de gaudir d’un dia en família, amb els amics, o celebrar-hi la vostra festa d’aniversari, gràcies a activitats i jocs amb monitors i visites guiades als animals salvatges, als de granja i a l’aviari.

Especialment pensada per a famílies, el CAN ens proposa una activitat pels matins dels caps de setmana. Consisteix en una visita guiada de 2 hores de duració, amb el següent recorregut: grangeta + aviari + toca-toca (petits mamífers) + salvatges + toca-toca (exòtics) + rapinyaires.

Com veieu, el CAN ofereix a petits i grans la possibilitat de descobrir, tocar, veure, escoltar i viure la natura a través d’instal·lacions i tallers que us aproparan a la vida de tot tipus d’animals. Una experiència plena de valors i petits consells per fer possible la preservació del medi.

Navàs
Visita guiada. Dissabtes, diumenges i festius, d’11 a 13h
Edat: de 2 a 12 anys | Preus: 7,5€ (nens) / 9,5€ (adults)
Font i més informació: www.granjanatura.com

0

You may also like...