Patates nyam-nyam

Patates nyam-nyam és una proposta divertida, original i molt imaginativa: és un llibre que es transforma en un taulell de cuina. Amb molt d’humor, anima els lectors a rentar i tallar els ingredients de l’amanida, a sacsejar el llibre per barrejar la salsa, a pastar pa, a preparar un pastís de poma i a fer moltes més activitats. Entre cassoles i paelles dibuixades apareixen algunes tasques inesperades, com condimentar les misterioses patates nyam-nyam…

És un llibre interactiu i en paper? Justa la fusta! El “llibre objecte” es converteix en un lloc real on els lectors participen jugant, saltant, produint sons i moviments.

La Yara Kono té convidats a dinar i no li falten idees per preparar uns plats exquisits, però necessita que els lectors li donin un cop de mà (o dos) per enllestir els plats a temps. Qui vol ajudar-la a cuinar les seves receptes? Som-hi, que Yara us espera!

El llibre Patates nyam-nyam de Yara Kono ha estat seleccionat per a l’Exposició d’Il·lustradors a la Fira del Llibre Infantil de Bolonya, recomanat en el Pla Nacional de Lectura de Portugal i seleccionat per al Premi Nacional d’il·lustració.

www.cocobooks.com

Imatges

Detalls

CATEGORIA LLIBRES
PREU 16€
AUTOR/A Yara Kono
IL·LUSTRACIONS Yara Kono
IDIOMA Català. Castellà
EDITORIAL Coco Books
Publicat a l'EDICIÓ Novembre/Desembre 2018