Per què l’art és ple de gent despullada?

Per què l’art és tan car? I per què la gent s’interessa tant en l’art? Els artistes es fan preguntes quan creen obres d’art. I nosaltres ens fem preguntes quan les contemplem.

Aquest llibre s’introdueix en la ment dels infants, els planteja les preguntes que ells es farien i els anima a explorar l’art i a trobar respostes d’una manera interessant i divertida. Provocador i didàctic a parts iguals, s’endinsa en el perquè i en el com de qüestions que comprenen des de les pintures rupestres fins al cubisme, des del Renaixement fins a l’art contemporani, des del paper de l’art en el passat fins al seu valor en l’actualitat.

Tot el que els nens volien saber sobre l’art i mai s’havien atrevit a preguntar, un llibre fantàstic per introduir els més petis al món de l’art amb una visió innovadora i original i un disseny i format moderns i atractius.

www.librooks.es

Imatges

Des de que vam descobrir Aquest llibre pensa que ets un geni de les mates, no ens hem pogut resistir a adquirir els altres llibres d’aquesta col·lecció. Al novembre, vam gaudir amb Per què els peixos no s’ofeguen?, i al Gener, vam seguir aprenent un munt de coses amb Aquest llibre es pensa que ets científic.

En aquesta edició us presentem l’últim dels llibres que complementa aquesta col·lecció, Per què l’art és ple de gent despullada?… Ens encanta!!! Ara, quan anem a un museu, ho veiem tot amb altres ulls, i els peques s’ho passen d’allò més bé recordant les imatges i les històries que prèviament hem pogut veure en el llibre 🙂

Ja ho sabeu! Si voleu que els vostres petits aprenguin jugant els misteris de les mates, la ciència, la natura i l’art, no us perdeu aquests llibres… els gaudireu tota la família!

Detalls

NOM Per què l’art és ple de gent despullada?
EDAT a partir de 8 anys
PREU 19 €
AUTORS Susie Hodge
IL·LUSTRACIONS Claire Goble
IDIOMA Català. Castellà
EDITORIAL Librooks
Publicat a l'EDICIÓ Març/Abril 2018