Les vacances

KIDS Les vacances
Hola menuts!

Arriben les vacances d’estiu i, la majoria de nosaltres anirem a la platja en més d’una ocasió a nedar, bussejar, pescar o tan sols per prendre el sol.

És molt típic comprar un salabre i anar a les roques a caçar tot tipus d’animalons marins pel fet d’experimentar: crancs, eriçons, petxines, musclos seran les nostres víctimes per a després, en els millors dels casos, tornar a l’aigua.

De vegades no ens adonem del mal que fem, perquè com ja he comentat abans, són jocs de nens i situacions normals i típiques a l’estiu i, per tant, en cap moment pensem que estem malmetent un important biòtop: la façana litoral.

La platja i els primers metres de costa, rebran durant els pròxims mesos d’estiu un brutal impacte: llaunes, burilles, plàstics, gasoils de les embarcacions recreatives, pescadors de platja, i un llarg etc. de situacions que de no contribuir conscientment a la seva protecció i minimització de l’impacte. Això pot deixar greus conseqüències mediambientals.

Gaudeix de platja i de les teves vacances, però sempre amb respecte, perquè d’aquesta manera sempre en podrem gaudir tots.

A reveure menuts!
I recordeu, sobretot a les vacances d’estiu, les 3xRs: Redueix, Reutilitza i Recicla.

Per 6Q.

0

You may also like...