La llar d’infants Mainada celebra els seus 40 anys!!


Des de la Llar d’Infants Mainada sempre hem mirat el present i el futur dels nostres alumnes i les necessitats de les seves famílies, però ara és el moment de parar i mirar enrere.

L’any 1977 es va obrir a Blanes la primera i única Llar d’Infants dedicada a l’educació dels més petits, en aquell moment s’oferia el servei fins als 6 anys, tot el cicle d’educació infantil, a diferència del que s’ofereix en l’actualitat.


La fundadora d’aquest centre educatiu, la Roser Salvador Pera (Terrassa 1935-Blanes 1999), amb tota la seva vocació i amb cinc fills a càrrec, va cobrir una necessitat en els serveis educatius de la vila de Blanes.

Han Passat ja 40 anys des de llavors i la Llar d’Infants Mainada continua donant el servei educatiu que garanteix el desenvolupament integral dels infants de 4 mesos a 3 anys. Així que estem de celebració i ho volem compartir amb tots els que han confiat l’educació dels més petits a les nostres mans.

Aquest curs 2016-2017 promocionem la llar en tots els aspectes i estem esperant que les famílies que en el seu moment van formar part i segueixen ara formant part de la comunitat educativa puguin recordar el seu pas per la Llar d’Infants Mainada i participar en els actes que estem preparant per a l’abril 2017!!

CELEBREM ELS 40 anys JUNTS!!!

Podeu enviar comentaris, material fotogràfic, anècdotes, propostes i altres a: mainada40@mainadablanes.cat

Mia Ametller i Salvador. Educadora i mestra d’educació infantil. Directora de la Llar d’infants Mainada

0

You may also like...