Marineland – Delfinari – Zoo Marí & Aqualand

KIDS-75-QFEM-MARINELAND
Marineland Catalunya va inaugurar la temporada 2017 el passat 15 de maig entre tobogans, piscines, animals i molta aigua. Enguany, la gran novetat del parc és ‘Magic Falls’, una nova atracció de 12 metres d’alçada amb un descens vertiginós de 100 metres a través de quatre grans tobogans. ‘Magic Falls’ té corbes, canals i cascades d’aigua i deixa els visitants bocabadats.

Marineland compta amb diferents atraccions aquàtiques -des d’algunes per als més agosarats fins a les dedicades als més petits de la casa-, activitats lúdiques i educatives i més de 100 animals que els visitants poden veure arreu del parc.

També trobareu el Casal de Marineland Catalunya, una alternativa a l’estiu perquè els més petits segueixin aprenent durant el seu temps lliure mentre exploren el món animal i veuen exhibicions d’aus exòtiques, lleons marins i molts altres animals. Enguany, el servei compta amb diverses novetats: un espai únic per als nens i les nenes del casal, activitats en anglès per a totes les edats i setmanes temàtiques d’activitats. El casal d’estiu de Marineland destaca per la seva seguretat i atenció als nens i a les nenes.

Ctra. Malgrat a Palafolls. PALAFOLLS
T. 93 765 48 02.
Facebook: Marineland-Catalunya
www.marineland.es

0

You may also like...