Postal estiuenca

Aquest mes us donem una idea per a fer les vostres postals o felicitacions. En aquest cas és una postal amb motius estiuencs, però podeu adaptar-ho segons cada ocasió. Comencem!

KIDS-postal-estiuenca-2

Materials

– Paper estampat
– 2 Cartolines blanques
– 1 cartolina o paper llis de color
– Llapis
– Cola
– Cúter
– Tisores
– Troqueladora rodona


Pas 1:
Dibuixem peixos de diferents mides en una cartolina blanca i els retallem amb les tisores.

Pas 2: Dobleguem l’altra cartolina blanca, aquesta serà la nostra targeta. Col·loquem els peixos com més ens agradi sobre la targeta i repassem el seu contorn amb llapis.

Pas 3: Ara, el més difícil: Demanarem a un adult que retalli l’interior dels nostres peixos amb un cúter. Ens ha de quedar com al Pas 4.

Pas 5: Encunyem molts cercles de paper estampat amb la troqueladora de cercles, si no en tenim, podem fer-ho amb un got dibuixant la seva base sobre el paper estampat i retallant-la amb tisores.

Pas 6: Enganxem els cercles al voltant de la targeta, deixant només la meitat del cercle enganxat, ja que només volem mitjos cercles en el seu contorn, podem enganxar-los desiguals, enganxant més superfície d’uns cercles i d’altres enganxant menys tros.

Pas 7: Retallem els sobrants amb les tisores.

Pas 8: Col·loquem un tros de paper d’un color alegre a la part interior de la nostra targeta, perquè ens quedi com en el Pas 9.

Ara només ens queda decorar una mica la nostra targeta amb brillants, tires de paper formant algues, … o com més us agradi!!

0

You may also like...