Reis Mags amb envasos de desodorant

Aquest mes us ensenyem com reciclar els envasos de desodorant convertint-los en Reis Mags o en qualsevol altre personatge.
A més podreu amagar petites coses en el seu interior!!

Ninos amb envasos de desodorant

MATERIALS
– Envàs buit desodorant roll-on
– Pintura acrílica
– Retoladors permanents
– Pinzell
– Vernís

PAS A PAS
Primerament agafem l’envàs buit de desodorant i, amb l’ajuda d’un adult, li traiem el roll-on. El netegem i assequem bé per dins i per fora, traient l’adhesiu exterior (1).

Quan tinguem l’envàs ben net, i ja sapiguem quin personatge farem, només ens cal agafar el pinzell i començar a pintar. Recordeu que heu de pintar el cap en el tap del desodorant i el cos a l’altra part de l’envàs (2).

Un cop sec, repassem els detalls amb retolador permanent de colors i finalment només caldrà envernissar-lo (3).

Història dels Reis Mags d’Orient

La Nit de Reis és una festa cristiana que té el seu origen en el Naixement de Jesús a Betlem. Segons aquesta tradició, el nen Jesús va rebre la visita de tres savis que, seguint l’Estrella d’Orient, li van regalar or, encens i mirra.

Aquests tres savis eren els Reis d’Orient, que venien de països molt diferents. El rei Melcior, de pell clara, és el rei amb l’aspecte més vell, amb la barba i els cabells totalment blancs.

El rei Gaspar, de pell clara i cabells castanys, va vestit segons l’estil gòtic. I el rei Baltasar, de pell negra, vesteix segons l’estil àrab. Cada rei té un patge que l’ajuda.

Actualment, aquesta tradició es celebra a la Península Ibèrica, a Itàlia, a Baviera i a d’altres països d’Europa i Amèrica la nit del 5 al 6 de gener, quan els Reis arriben a les cases dels nens i les nenes i els reparteixen els regals que han demanat per carta uns dies abans.

0

You may also like...