Kale

És el kale altra verdura de moda? Té realment tantes propietats? És fàcil d’incorporar a la dieta? És un aliment convenient per als nens? El kale és una hortalissa de la família de les cols considerat tot un “superaliment” per les seves propietats nutritives úniques. Conté més ferro que la carn vermella, més calci que la llet de vaca i una alta concentració de vitamines K, beneficioses per als sistemes ossi i sanguini, a més de propietats  antioxidants, una gran versatilitat a la cuina i… ¡Molt poques calories!

En aquest llibre trobaràs totes les respostes a les teves preguntes sobre el kale, consells per incorporar-lo a una dieta saludable i una selecció de senzilles i delicioses receptes que, a més de color, textura i sabor, aportaran benestar, vitalitat i salut als teus plats. El superaliment que pot ajudar-te a millorar teva alimentació i salut.

Imatges

Estem molt contents de poder-vos recomanar aquest llibre de la nostra col·laboradora Laura Isabel Arranz.

Per anar obrint boca, a la revista i al nostre web, podeu trobar fantàstiques receptes i articles de la Laura sobre nutrició, i també concretament sobre aquest súper aliment que és el Kale. Com sabem que us encantarà, no us podeu perdre tenir a la vostra biiblioteca particular aquest fantàstic llibre, estem segurs que l’utilitzareu en varies ocasions 🙂

Detalls

NOM Kale
EDAT Per a pares i mares
PREU 12,95 €
AUTORS Laura Isabel Arranz
IDIOMA Castellà
EDITORIAL Amat Editorial
Publicat a l'EDICIÓ Març/Abril 2018
Publicat a l'EDICIÓ Març/Abril 2018