Pa de pessic d’arròs integral, ametlles, coco i gerds
Ingredients
- 200 g de farina d’arròs integral
- 50 g d’ametlles mòltes
- 1 culleradeta de pell de llimona ratllada
- 50 g de mantega de coco verge
- 2 grapats de coco ratllat
- 1 culleradeta d’essència de vainilla
- 80 g de xarop d’agave
- 2 cullerades de llevat
- 1 pessic de sal
- 2 grapats de gerds frescos
- 300 cc d’aigua
Preparació
En un bol gran posem tots els ingredients, excepte els gerds frescos, i ho triturem amb el túrmix fins que quedi una massa homogènia (la consistència ha de ser la tradicional pel pa de pessic, si veiem que és molt espessa, hi afegim unes cullerades d’aigua).
Posem la nostra preparació en un motlle rodó de silicona i hi distribuïm els gerds.
Ho coem al forn, prèviament escalfat, a 180º durant uns 40 minuts.
Per Mireia Cervera.