Carbassó a la carbonara
Ingredients
- 2 carbassons
- 150 g de cansalada fumada
- 3 ous
- 2 cullerades de llet
- 50 g de formatge parmesà
- sal i pebre
- oli d’oliva
Preparació
Rentem el carbassó i tallem les puntes.
Amb una mandolina o ganivet tallem tires molt fines de carbassó (com si fossin tallarines). Ho posem en un bol apte pel microones i ho cuinem a màxima potència 8 minuts. A mitja cocció parem el microones i barregem, per tal que la cocció sigui més uniforme.
Quan estiguin cuits els retirem i els escorrem bé de l’aigua de la cocció. En una paella posem la cansalada picada i la cuinem. Quan comenci a daurar-se hi afegim el carbassó i saltegem.
Baixem el foc al mínim i hi afegim els ous que prèviament haurem batut, amb la sal i el pebre i la llet. Quan l’ou ja estigui cuit, ja podem retirar del foc i servir-ho en plat amb formatge parmesà.
Per Mireia Cervera.