Cakepops ninots de neu
Per començar-nos a preparar per a les festes nadalenques, aquest mes farem uns cakepops en forma de ninot de neu, ideals per acompanyar els torrons!
Materials Necessaris
- El nostre pa de pessic favorit esmicolat 20 cm. (o un Cupcake i mitja)
- 50 g de la nostra crema preferida.
- Candy melts blanc 350 g
- Galetes Oreo
- Detalls fets amb Fondat o llaminadures (nas, bufanda, gorra,…)
- Bàscula de cuina.
- Pinzell.
- Bastonets de Cakepop.
Pas a Pas
1- Per preparar aquests deliciosos cakespops, primer posem al forn nostre pa de pessic favorit i ho deixem refredar. Mentre preparem la nostra crema.
2- Un cop ho tinguem tot a punt… Comencem! (Recordeu que aquest pas els encantarà als nens!). Esqueixem el pa de pessic i hi afegim la crema, ho pastem amb els dits fins que estiguin ben integrats. Quan tinguem la massa llista, separem porcions de 30 gr. per al cos i 15gr. per al cap, les modelem amb la mà per donar-los forma de bola. Un cop totes preparades, les posem al congelador 10-30 min. o 4- 6 h a la nevera.
3- A continuació col·loquem els Candy en un bol i els desfem al microones, remenant cada 30 seg. per evitar que es cremin. Un cop fosos submergim la punta de l’escuradents i la clavem en el nostre ninot de neu. Enganxem el cap amb una mica de candy i els posem al congelador 10-20 min.
4- Submergim els nostres ninots, fins a cobrir per complet en el candy blanc i els deixem assecar. Un cop ben secs, els pintem (ulls, boca…) i afegim els detalls (nas, bufanda, gorra…).
Recordeu que poden ser de Fondat o bé de chuches jejeje. I ja estan preparats per ser devorats! Així que al ATAQUEEEE!!!
Per Tabata!