Cakepops Sota el Mar
Pas a Pas
1: Esmicolem el pa de pessic i hi afegim la crema, ho pastem amb els dits fins que estiguin ben integrats.
2: Quan tinguem la massa llesta, separem porcions de 30 g. cadascuna i les modelem amb la mà donant-lis forma de peix (3 i 4). Un cop els tinguem tots preparats, els posem al congelador 10 minuts.
5: A continuació col·loquem els Candy en un bol i els desfem al microones, remenant cada 30 segons per evitar que es cremin.
6: Un cop fosos, submergim la punta de l’escuradents i la clavem al nostre peix. Els posem a la nevera 10 minuts.
7: Submergim els peixos en el candy groc, fins a cobrir-los per complet. I els deixem assecar.
8: Quan estiguin secs, amb un pinzell pintem les ratlles al nostre peix amb candy blau i dibuixem els ulls amb candy blanc i blau (si voleu simplificar, també els podeu pintar amb un retolador comestible). I ja estan preparats per ser devorats!!
Ara, amb una mica d’imaginació, ja podreu crear tota la vostra fauna marina.
Per Tabata!