Carbassons rodons farcits
Per Laura Isabel Arranz.
Som-hi amb una altra recepta fàcil i molt saludable. La podeu adaptar als vostres gustos, sobretot en el farciment.
Ingredients (3 persones)
» 3 carbassons rodons
» 1 ceba
» 200g de carbassa
» 300g de pit de pollastre
» 200g de tomàquet natural triturat
» 200g formatge ratllat
» Oli d’oliva
» Sal, nou moscada i pebre negre
Preparació:
Rentem els carbassons i els posem a una safata per forn partits per la meitat.
Coem durant 20 min a 180ºC. Mentrestant, fem un sofregit amb la ceba i la carbassa. Reservem. Fregim en la mateixa paella el pit de pollastre a trossets petits.
Incorporem les verdures i ho sofregim tot junt afegint la sal i les espècies. Afegim el tomàquet natural triturat i remenem durant 2 minuts més.
Traiem els carbassons del forn i els omplim amb la barreja del sofregit de verdures i pollastre.
Un cop farcits, posem formatge ratllat per sobre i els posem al forn a gratinar. Amb uns 5 minuts serà suficient, però depèn del gust de cada casa.
Un cop gratinats al gust els traiem del forn i els servim. Afegim una mica d’oli d’oliva verge extra i… a gaudir!