Clavells de fondant
Materials necessaris
- 100 gr. de fondant rosa
- 25 gr. de fondant verd
- Un corró petit
- Cola comestible
- Un pinzell petit
- Un tallador de clavell
- Un tallador de calze
- Mantega
- Un escuradents o broqueta
Pas a Pas
Pas 1. Ens untem una mica de mantega a les mans i sobre la taula i amb el corró, estirem la massa de fondant rosa molt fina.
Pas 2. Amb els talladors de clavell, tallem diverses figures amb les tres mesures sobre el fondant.
Pas 3. Retirem el fondant sobrant i el guardem en una bossa de plàstic ben tancada per a utilitzar-lo en una altra ocasió.
Pas 4. Amb la broqueta o escuradents, pressionem una mica per les vores del clavell, fent un moviment endavant i endarrere, per aconseguir arrissar els contorns.
Pas 5. Amb les tres mesures arrissades, posem una mica de cola comestible al centre de cada capa i posem una damunt de l’altra, partint de la més gran.
Pas 6. Un cop tinguem les tres mesures col·locades, amb l’escuradents o broqueta col·loquem els rínxols cap a dins, perquè tingui l’efecte del clavell.
Pas 7 i 8. Estirem amb el corró el fondant verd, i amb el tallador d’estrella, per exemple, tallem la que serà la base del clavell. L’enganxem al clavell amb una miqueta de cola comestible.
Opcional: podem pintar els extrems del clavell amb colorant en pols color rosa carmí per aconseguir efectes d’ombres.
Per Isabel García!