Cronuts
Materials necessaris
- Quatre làmines de pasta de full fresca
- Oli de gira-sol
- Crema pastissera
- Xocolata tipus Nutella
- Sucre Glass tamisat
- Aigua
- Tallador de donut o un tallador rodó gran i un altre petit per al centre
- Una olla mitjana
- Un broquet per omplir
- Una mànega pastissera
- Paper assecant de cuina
Pas a Pas
Pas 1: Col·locar les quatre fulles de pasta de full una damunt l’altra, posant una mica d’aigua pels talls per tancar els costats. Tallar amb el tallador.
Pas 2: Escalfar l’oli a mitja intensitat. Provar la temperatura amb un centre sobrant (si flota de seguida, ja està l’oli prou calent).
Pas 3: Mentre es van fent, anar-los deixant a sobre del paper assecant.
Pas 4 i 5: Un cop tots fregits, anar omplint-ne amb la crema uns, i altres amb la xocolata, amb el broquet i la mànega fent una mica de pressió cap a dins del cronut.
Pas 6: Un cop ja farcit, en una reixeta i amb un plat a sota de la reixeta, anar posant-los el glacejat per sobre al gust.
Pas 7: Després guarnir amb el que es vulgui. En aquest cas porten ametlla crocant els de crema amb flors de sucre, i xocolata i coco ratllat els de Nutella.
Què us sembla el resultat?
Espero que us agradi.
Per Isabel García!