Cupcake Aneguet a l’aigua!
Material necessari
2 Cupcakes
Fondant de color groc, taronja i blanc
Pinzell
Aigua
Estaca per tallar o ganivet
Retolador de tinta comestible.
Corró
Tallador rodó
Bastonet o escuradents
Pas a Pas
1 – Primer posem al forn la nostra recepta de cupcakes preferida. En el nostre cas és de xocolata amb crema de nutella. Un cop s’hagin refredat ja podem decorar-les.
2 – Per començar a decorar hem de tenir en compte que per cada aneguet que vulguem fer, utilitzarem 1 cupcake i la meitat d’un altre. El segon cupcake l’esmicolarem i li afegirem una cullerada de la nostra crema preferida. A continuació ho pastem amb els dits fins que estigui ben integrat i fem 2 boletes (la segona bola la reservarem per a un altre aneguet). Les posem a la nevera 15 minuts.
3 – Punxem el bastonet a la bola del cap i la clavem en un lateral del cupcake.
4 – A continuació, els cobrim amb una fina capa de la nostra crema. Estirem el fondant groc i cobrim el nostre aneguet.
5 – Un cop recobert amb el fondant groc, estirem altra vegada fondant groc i amb l’ajuda d’un tallador circular retallem un cercle i el tornem a tallar en forma de lluna. Amb la punta d’un ganivet marquem les plomes i les enganxem amb una mica d’aigua.
6 – Amb l’ajuda d’un filtre tallem 2 cercles per fer els ulls, que pintarem amb retolador comestible i els enganxarem amb una mica d’aigua.
7 – Per el bec, fem una boleta que afinarem amb els dits donant forma de piràmide i amb l’ajuda d’un ganivet marquem la meitat tallant 3/4 parts per obrir el bec i ho enganxem amb una mica d’aigua. I ja tenim el nostre divertit aneguet!!
Per Tabata!