Galetes de Nadal
Ingredients
- 100 g de sucre glass
- 200 g de mantega a temperatura ambient
- 1 ou
- 350 g de farina
- 1 culleradeta de sucre avainillat
- 100 g de xocolata blanca
- caramel líquid.
Preparació
– Batem el sucre amb la mantega fins a aconseguir una crema.
– Agreguem la farina, l’ou i el sucre avainillat. Ho pastem amb les mans fins a aconseguir una massa consistent.
– Fer de la massa tres porcions i envoltar-les de paper film. Les deixem reposar 15 minuts a la nevera.
– Estirem les tres masses (0,5 cm de gruix aproximadament) amb el corró i les tornem a deixar reposar 15 minuts a la nevera.
– Fem les formes desitjades amb motlles de galetes i les deixem reposar 15 minuts més a la nevera.
– Posem les galetes al forn a 180°, escalfor a dalt i a baix, durant uns 12-15 minuts.
– Un cop les galetes siguin fredes, les decorarem amb la xocolata blanca que prèviament haurem desfet a potència mitjana al microones (entre 1 i 2 minuts, dependrà de la potència del microones).
Per Mireia Cervera.