Massa de galetes I: Galetes de Colors Carnaval
Comencem el 2014 amb moltes ganes i amb noves idees i nous reptes.
El 2013 vam treballar el fondant; aquest nou any afegim masses i Glass que segur us donaran moments gloriosos amb els petits.
Materials Necessaris
- 180 g de sucre
- 600 g de farina
- 2 Ous
- 1 Cullerada d’essència de vainilla
- 250 g de Mantega sense sal a temperatura ambient.
- Colorant de colors
- Paper de Forn.
- Talladors de Galetes o ganivet.
- Corró de pastar.
Pas a Pas
Comencem per la massa:
Barregem els ous lleugerament batuts, la mantega fosa (no calenta) i l’essència de vainilla. Ho remenem fins que estigui ben integrat. A continuació anem afegint la farina tamisada a la barreja (us aconsello utilitzar una pastadora o robot de cuina) fins que estigui ben integrat. I fins aquí la massa que utilitzarem habitualment.
A la recepta d’avui dividim la massa en tants colors com vulguem fer. En el nostre cas en 5 parts (per tenyir la massa recordeu utilitzar guants -si no, us posareu perduts!). Estirem la massa sobre paper vegetal amb l’ajuda d’un corró i la deixem refredar per poder realitzar bé els talls i que no perdin forma.
Per a aquest mes us recomanem aquests divertits dissenys per celebrar Carnestoltes. I no us preocupeu si no teniu els talladors, sempre podeu dibuixar el disseny en un full, retallar-lo i utilitzar-lo de plantilla. A més podeu punxar unes broquetes a l’interior. Si les galetes són petites, les posem al forn 8-10 min. Les mitjanes, 10-12 min. i les grans entre 12-15 min. a 180°.
No barrejar-les entre elles o tindrem galetes recremades o crues. I ara a fer un munt de fotos!
Espero que us agradin i el mes que ve comencem amb el Glass. No us ho perdeu
I si teniu qualsevol consulta, no dubteu en escriure a pastelesconmagia@gmail.com
Per Tabata!