Pingüí nadalenc de Fondant
Ja arriben les festes nadalenques i aquest mes us proposem sorprendre els vostres familiars i amics amb un divertit pastís nadalenc o uns cupcakes, segur que als nens els encantarà.
Materials Necessaris
- Pinzell
- Aigua
- Tallador d’estel, cor gran i petit
- Corró
- Escuradents
Per al pingüí:
- Fondant negre, blanc,taronja.
- Retolador comestible negre.
Per a l’arbre de nadal:
- Fondant verd, vermell, blau i groc.
- Tisores.
Per als regals i detalls:
- Fondant: blau, rosa, groc.
Pas a Pas
Per fer el pingüí, el primer és fer una bola que modelarem donant-li forma de cos. Ara fem una altra boleta per al cap. En tercer lloc estirem el fondant blanc i tallem un cercle per al cos i un cor per a la cara. I els enganxem amb una mica d’aigua. Dibuixem els ulls.
Per a les ales estirem el fondant negre, i tallem un cercle que dividirem en mitja lluna. Les enganxem al cos amb una mica d’aigua.
Per fer el bec i les potes, farem 3 boletes taronges, una d’elles la modelem en forma de bec i les altres dues les pressionem per la meitat per fer les potes.
Per realitzar l’arbre de nadal utilitzarem un truc molt senzill i ràpid amb les tisores: marquem i mig tallem el fondant en forma de bec per fer l’efecte fulles. Hem d’anar marcant en files una si i una no (zig-zag) perquè quedi bé.
A més farem unes boletes que enganxarem a l’arbre de nadal per decorar-ho. I en un arbre de nadalenc no pot faltar l’estel per coronar-ho. Per fer-la només hem d’estirar el fondant groc i amb el tallador d’estel retallem una i l’enganxem.
Per a les caixes de regal només hem de modelar un parell de quadrats, marcar la zona de la tapa de la caixa i decorar amb un parell de tires de fondant per crear l’efecte de llaç.
Finalment ho muntem tot aconseguint una escena súper tendra i dolç per al nostre pastís nadalenc. Bones festes!!!!
I si teniu qualsevol consulta, no dubteu en escriure a pastelesconmagia@gmail.com
Per Tabata!