Rosa de fondant per Sant Jordi
Aquest mes en honor a Sant Jordi farem una la rosa de fondant. Comencem!
Materials Necessaris
- 500 g de sucre Glass tamisat
- 2 Clares d’ous pasteuritzats
- 1 Cullerada de suc de llimona
- Colorants alimentaris de colors.
- Mànigues pastisseres.
- Espàtula.
- Bols per barrejar els colors.
- Robot de cuina, amb barnilles planes.
Pas a Pas
1. Per fer una rosa primer farem un xurro del mateix gruix i el dividirem en porcions iguals, que convertirem en boletes. A continuació amb l’ajuda de la funda de plàstic i el dit polze aixafarem una punta de la boleta i l’allisarem per donar-li forma de pètal. Fem una bola i la modelem en forma piramidal, per a la base de la rosa.
2. Quan tinguem fets uns quants pètals començarem a fer la rosa. Hi anirem intercalant i enganxant els pètals amb l’ajuda d’un pinzell i amb una mica d’aigua. Després perfilarem les vores dels pètals.
3. Per fer el full allisarem fondant verd i amb un tallador amb expulsor retallarem les fulles. I ja tenim la rosa llesta!
I si teniu qualsevol consulta, no dubteu en escriure a pastelesconmagia@gmail.com
Per Tabata!