Tiramisú de xocolata
Ingredients
- 75 g de sucre
- 2 ous
- 8 melindros
- 100 g de cacau soluble
- 200 ml de llet
- 200 g de mascarpone
Preparació
Separem les clares del rovell. Batem les clares a punt de neu i les reservem. Barregem enèrgicament els rovells amb el sucre. Hi afegim el mascarpone i ho batem fins a obtenir una barreja homogènia. Incorporem les clares que havíem reservat, fent moviments suaus, intentant no perdre el volum. Introduïm la crema a la nevera.
Mentrestant barregem el cacau soluble amb la llet.
Submergim els melindros a la barreja de llet i cacau.
Ara ja podem muntar el Tiramisú. En una safata de vidre posem primer una capa de la crema que havíem reservat a la nevera. A sobre hi posem els melindros que havíem remullat amb la llet amb cacau. Tornem a estendre-hi una capa de crema i una altra de melindros. Fer una tercera capa amb melindros i una quarta capa de crema.
Finalment ho empolvorarem amb una mica de cacau per sobre.
Ho guardem a la nevera, mínim tres hores.
Per Mireia Cervera.