Cakepops Ulls Comestibles
Per preparar aquests deliciosos cakepops per Halloween, primer posarem al forn el nostre pa de pessic favorit i ho deixarem refredar.
Un cop ho tinguem tot a punt, comencem!!
Materials Necessaris
- El nostre pa de pessic preferit, esmicolat.
- 50 g de la nostra crema preferida.
- Bàscula de cuina.
- Bastonets de Cakepops.
- Fondant blanc, verd, blau, groc…
- Retolador alimentari negre i vermell
- Candy blanc o si no, xocolata per fondre.
Pas a Pas
Pas 1: esmicolem el pa de pessic i hi afegim la crema, ho pastem amb els dits fins que estiguin ben integrats. Quan tinguem la massa llesta, separem porcions de 30 g. cadascuna, les modelem amb la mà o un motlle, i els hi donem forma arrodonida. Un cop estiguin totes les boles preparades les posarem al congelador 10 minuts.
Passats els 10 min. col·locarem els Candy en un bol i els fondrem al microones, remenant cada 30 segons per evitar que es cremin (o al bany maria). Un cop fosos submergim la punta de l’escuradents i la clavem a les boles. I les tornem a posar al congelador 10 minuts, o 30 min. a la nevera.
Pas 2: Les deixem agafar temperatura ambient i les cobrim amb el fondant blanc.
Ara retallem el cercle groc i el negre i els enganxem. Pintem l’iris i les venetes.
I ja estaran llestos. Feliç Halloween!!!
I si teniu qualsevol consulta, no dubteu en escriure a pastelesconmagia@gmail.com
Per Tabata!