Montadito multicolor
Ingredients:
- Pa barreja de sègol i blat o pa integral (millor tipus rústic o de “pagès”)
- Tomàquets cherry de dos colors (vermells i taronges)
- Alvocat
- Formatge fresc o formatge de rulo de cabra
- Fulles fresques d’espinacs i / o canonges
- Oli d’oliva
- Sal (poca)
Preparació:
1. Tallem el pa a rodanxes o el comprem ja tallat.
2. Torrem lleugerament la rodanxa de pa.
3. Quan encara estigui calent, hi tirem un raig d’oli d’oliva verge extra.
4. Col·loquem 50-100g de formatge repartit per la rodanxa de pa.
5. Afegim talls o trossets d’alvocat.
6. Posem les fulles d’espinacs o els canonges.
7. Afegim els tomàquets cherry tallats a quarts i en vertical.
8. Per finalitzar afegim un lleuger toc de sal i un altre raig d’oli.
Aquest montadito és lleuger i més té molts nutrients, entre ells calci, vitamina C, vitamina E, àcid fòlic i antioxidants.
Bon profit!
Per Laura Isabel Arranz.
Assessorament nutricional individual, familiar, per a escoles i restaurants.