Raviolis amb espinacs, pastanaga i salsa de iogurt
Ingredients per a 4 persones:
· 500g de pasta fresca al vostre gust (de formatge, de carn, de bolets, etc)
· 300g d’espinacs frescs
· 2 pastanagues grans
· Ceba tendra
· Oli d’oliva verge extra
· Sal
· Salsa de iogurt (2 iogurts naturals, 1 dent d’all, 6 fulles d’alfàbrega fresca, 4 cullerades grans d’oli d’oliva verge extra, pebre negre, sal)
Preparació
Coeu la pasta seguint les instruccions del producte.
Mentrestant, renteu les verdures i talleu-les a trossos petits, i salteu-les en una paella o en un wok fins que estiguin al vostre gust (5 o 10 minuts són suficients).
Per fer la salsa, poseu tots els ingredients en un bol i tritureu-ho tot.
Barregeu al vostre gust i a gaudir!
Temps de preparació
20 minuts
Aportació nutricional
És un excel·lent plat que ho té pràcticament tot. Aporta sobretot hidrats de carboni, vitamines, minerals, i fibra, però també proteïnes dels iogurts i una mica de greixos saludables.
Pot ser un plat únic o un primer plat que podem seguir amb una carn blanca o un peix.
Per Laura Isabel Arranz. Assessorament nutricional individual, familiar, per a escoles i restaurants. Dietista-nutricionista CAT00142