RECEPTES: Idees ràpides per a les teves festes
Us porto algunes idees ràpides de receptes que segur que us seràn ben útils!
Són ràpides i fàcils de fer i estan boníssimes!
CREMA CASOLANA D’AVELLANES | GALETES INTEGRALS DE CIVADA |
PASTÍS DE Kinder Bueno® BLANC |
GALETES DE Nutella® AMB AMETLLA |
Ingredients100 g d’avellanes torrades Triturar les avellanes durant uns minuts (ha de quedar una pasta). Afegir l’oli, pots utilitzar el que més t’agradi, jo he fet servir meitat gira-sol i meitat d’oliva, però podria ser tot d’un tipus o, fins i tot, de coco. Afegir també el cacau, el sucre moreno, la llet i les gotes d’essència de vainilla (és opcional però ajuda a donar un gust més dolç). Seguir triturant per incorporar tots els ingredients (tritureu bé, que no es notin gaire els trossets d’avellana). Posar-ho en un got a la nevera durant unes hores perquè agafi una millor consistència. IdeesI un cop tens aquesta crema tan bona, ja pots utilitzar-la a les teves postres. Et dono alguna idea:
T’asseguro que és irresistible!! |
Ingredients115 g de flocs de civada Barrejar l’ou amb el sucre bru i els olis (pots fer servir només oli d’oliva verge extra, però com té un gust molt fort, nosaltres fem meitat i meitat). Afegir també la sal, l’extracte de vainilla, les xips de xocolata i els flocs de civada. Barrejar bé i finalment afegir la farina i llevat tamisats. Amb una forquilla, barrejar bé tots els ingredients i, amb una cullera, anar agafant porcions i posar a sobre de la safata del forn, deixant un espai entre elles. Enfornar les galetes a 170º durant uns 20 minuts o fins que comencin a daurar-se. Espero que us agradin, són boníssimes i, com que no porten llet, són aptes per a intolerants a la lactosa! |
Ingredients (8 pers.)10 bar. de Kinder Bueno® blanc Per a la base: triturar les galetes amb 3 barretes Kinder. Afegir la mantega fosa i aixafar a la base del motlle. Deixar refredar a la nevera. Per a la crema: posar en un cassó 3 barretes Kinder, mig got de llet, el formatge, la xocolata i el sucre. A l’altre mig got de llet, desfer el sobre de quallada. Quan el que tenim al cassó comenci a bullir, afegir la llet amb la quallada i remoure sense parar perquè no s’enganxi al cassó. Deixar bullir una altra vegada. Passar per la trituradora perquè quedi una massa llisa (opcional). Posar-ho sobre la base de galetes i reservar a la nevera. Abans de servir, o quan el pastís ja estigui quallat, posar per sobre els encenalls de xocolata i la resta de barretes Kinder per decorar. |
Ingredients1 ou Barrejar l’ou amb la nutella fins a obtenir una textura llisa. Afegir la farina tamisada i remenar amb una cullera fins que tot quedi homogeni. Agafar una petita porció i, amb les mans, formar una bola i posar-la a la safata del forn. Posar a sobre una ametlla i coure-les al forn prèviament escalfat a 180° durant 10 min. Espero que us agradin! |