Menja bé. Juga millor.

L’alimentació és important en totes les etapes de la vida, però especialment durant la infància, adolescència i joventut. Les necessitats nutricionals, ja de per si importants, es tornen exigents quan es practica algun esport. A més, en l’esport es poden aconseguir molt bons resultats gràcies a l’alimentació, però si està mal orientada, provoca una disminució del rendiment o molèsties gastrointestinals per errors en la planificació o en el tipus d’aliments.

En aquesta guia pràctica els pares dels petits i joves esportistes descobriran quins aliments són els més adequats i quins han d’evitar, així com una gran varietat de receptes i la forma correcta de planificar els menús diaris i els de dies de màxim rendiment, com entrenaments, competicions i altres activitats.

Imatges

Laura Isabel Arranz és doctora en alimentació i nutrició, farmacèutica i dietista-nutricionista. Professora al Departament de Nutrició, Ciències de l’Alimentació i Gastronomia de la Universitat de Barcelona, treballa també com a consultora en nutrició i legislació alimentària, i com assessora personal i familiar. Especialitzada en nutrició, obesitat i dolor crònic, és autora de diversos llibres, fundadora del projecte «Guanya Nutrició» i creadora de la pàgina web «Dieta Lògica i Alimentació Emocional», que promou els beneficis de la dieta mediterrània.

Detalls

CATEGORIA LLIBRES
EDAT Per a pares i mares
PREU 17,95 €
AUTOR/A Laura Isabel Arranz
IDIOMA Català. Castellà
EDITORIAL Amat Editorial
Publicat a l'EDICIÓ Desembre 2019