Layout Records d’estiu

Ja quasi s’ha acabat l’estiu!
Segur que tens munts de fotos de moments increïbles que t’agradaria recordar tot l’any, així que aquest cop t’ensenyem a fer un layout amb un petit record d’aquests dies tan especials.

kids-76-Scrapbook-2

kids-76-Scrapbook-3

 

Materials

> Cartolina estampada de 30,5 x 30,5 cm
> Retalls de paper estampat
> 3 fotografies de l’estiu
> Lletres, retalls i ornaments
> Brillants i perles
> Cola
> Tisores
> Grapadora
> Cinta adhesiva doble cara
> Escumes 3D

 

Pas 1: Tallem les 3 fotografies a 8×14,5cm i tallem també 3 trossos de paper estampat a 10×15,5 cm. Enganxem cada fotografia, centrada, en cada un dels papers estampats.

Pas 2: Decorem les fotografies (en el meu cas he utilitzat un quadrat doblegat i grapat a la part superior de les fotografies) i les enganxem sobre la nostra cartolina gran, les podem enganxar rectes o com en el meu cas, tortes.

Pas 3: Retallem trossos de paper decorat que combini amb el nostre fons, en diferents mides. Els presentem sobre el full a manera de decoració, el millor és no enganxar-los fins al final. El truc està a fer petits grups de trossos de paper.

Pas 4: Presentem els elements decoratius i les lletres. Podem posar dates, noms, llocs, tot allò que vulguem recordar.

Pas 5: Quan ens agradi el resultat, podem començar a enganxar-ho tot, podem fer-ho amb cinta adhesiva doble cara, cola o silicona, i podem utilitzar les escumes 3D per donar relleu a les decoracions.

Pas 6: Decorem amb brillants o perles.

I ja el tenim llest per decorar qualsevol raconet de la casa :D!

0

You may also like...