Arròs amb espinacs i daus de pollastre
Una deliciosa i senzilla recepta ideal per incorporar els espinacs als àpats.
Ingredients per a 2 persones:
- 120g d’arròs
- 200g d’espinacs frescos
- 2 pits de pollastre
- 1 ceba petita
- 1/2 llauna pebrot vermell (opcional)
- Oli d’oliva verge extra
- Sal
Preparació:
Bullir els espinacs i reservar.
Bullir l’arròs al dente i reservar.
Saltejar, en una paella amb oli, la ceba a trossets petits, i afegir de seguida els daus de pollastre.
Saltejar fins que el pollastre estigui ben fet i daurat.
Afegir l’arròs i els espinacs (amb el pebrot vermell al gust), afegir una mica de sal, i saltejar-ho tot junt durant un moment.
Servir i gaudir!
És un plat únic per a qualsevol dia de la setmana i saludable per a tots. Una proposta energètica i completa, també ideal per a esportistes, ja que conté hidrats de carboni, proteïnes, fibra i altres micronutrients.
Per Laura Isabel Arranz.
Assessorament nutricional individual, familiar, per a escoles i restaurants.