Crema de papaia i plàtan amb nabius i toc de gingebre i canyella
Ingredients:
- 1/2 Papaia
- 2 Plàtans mitjans
- 1 i 1/2 de got d’aigua
- 40 g de nabius dessecats
- canyella i gingebre
Preparació:
- Pela la papaia i els plàtans.
- Afegeix-los a trossets a un recipient per triturar al costat del got i mig d’aigua. Afegeix un polsim de gingebre ratllat. Tritura-ho o passa-ho per la batedora.
- Reparteix en els bols individuals, afegint els nabius i empolvorant amb canyella.
- No afegeixis sucre, ja que la papaia i els plàtans madurs ja són molt dolços.
- Només aporta unes 75kcal, uns 3g de fibra i un munt d’antioxidants. És apte per a tots! A gaudir de les postres o del berenar!
Per Laura Isabel Arranz.
Assessorament nutricional individual, familiar, per a escoles i restaurants.